avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Buna ziua , Revin la d-stra cu o întrebare : având în vedere că am lucrat în grupa 2 de munca 13 ani , am născut și crescut trei copii , sunt pensionata medical din 1998, sunt născută pe 1-07-1961 , în baza noii legi a pensiilor , când mă voi putea pensiona de drept ? Menționez că am lucrat doar 13 ani .
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
angelicaursu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:03, 29 Octombrie 2018
Daca ati lucrat 13 ani in grupa II de munca-limita de varsta la 62 ani si 1 luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anul de pensionare ursuangelica ursuangelica Buna ziua .Revin la d-stra cu aceiasi intrebare pe care am pus-o vineri 11 noiembrie .Cind voi iesi la pensie de drept daca am nascut si crescut 3 copii , am ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare angelicaursu angelicaursu am 52 de ani am lucrat 13 ani grupa a-2-a de munca sint pensionata gradul 2 invaliditate din 1998 si am si handicap mediu definitiv din anul 2010 cind voi iesi ... (vezi toată discuția)
Pensionare ursuangelica ursuangelica Buna ziua , In prezent sint pensionata medical din anul 1998 januarie iar din 2010 am si gr handicap mediu definitiv . diagnosticul actual este de dementa ... (vezi toată discuția)