avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Buna ziua , In prezent sint pensionata medical din anul 1998 januarie iar din 2010 am si gr handicap mediu definitiv . diagnosticul actual este de dementa vasculara .Avind in vedere faptul ca am doar 13 ani lucrati ca am dat nastere si am crescut 3 copii ca am lucrat gr, 2 de munca si gradul de handicap mediu si sint nascuta pe 1-7-1961 cind voi putea iesi de drept la pensie ?

Alte discuții în legătură

Anul de pensionare ursuangelica ursuangelica Buna ziua .Revin la d-stra cu aceiasi intrebare pe care am pus-o vineri 11 noiembrie .Cind voi iesi la pensie de drept daca am nascut si crescut 3 copii , am ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare angelicaursu angelicaursu am 52 de ani am lucrat 13 ani grupa a-2-a de munca sint pensionata gradul 2 invaliditate din 1998 si am si handicap mediu definitiv din anul 2010 cind voi iesi ... (vezi toată discuția)
Virsta de pensionare angelicaursu angelicaursu Buna seara.Doresc sa va pun si eu doua intrebari.Am 13 ani si citeva luni in cimpul muncii grupa.2 de munca .Din 1998 sint pensionata medical gr.2 si din2010 ... (vezi toată discuția)