avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Activitate heidrun

Activitate heidrun

Bună ziua,sunt pensionata din 2018,pe atunci nu se luau în calcul veniturile nepermanente,iar acum cei de la casa de pensii mă trimit la instituția unde am lucrat sa aduc adeverință iar cei de la instituție spun că ei nu eliberează nici un document deoarece ei au trimis toate datele din 2001 la casa de pensii nu mai știi ce să crezi,va rog frumos daca se poate un răspuns, mulțumesc
Buna seara,va rog sa mă lămuriți și pe mine cu noua lege a pensiilor ce se întâmplă cu grupele de munca? se primesc puncte de stabilitate sau nu?
Mulțumesc mult.
Răspuns la discuția Adeverința de vechime
Multumesc mult

Cornel Vasile a scris:

Va trebuie adeverinta ... cine sustine contrariu sa va comunice baza legala a sustinerilor.

Multumesc mult

Cornel Vasile a scris:

Va trebuie adeverinta ... cine sustine contrariu sa va comunice baza legala a sustinerilor.

Adeverința de vechime pentu pensie

heidrun a scris:

Din 2011datele sunt introduse electronic,unde am lucrat spun că nu mai trebuie adeverința de vechime ,va rog sa-mi spuneti trebuie adeverința sau nu.multumesc

Din 2011datele sunt introduse electronic,unde am lucrat spun că nu mai trebuie adeverința de vechime ,va rog sa-mi spuneti trebuie adeverința sau nu.multumesc
Răspuns la discuția Ce fel de adeverinta ?
Va multumesc dar tot nu sunt lamurita va rog frumos as mai avea o intrebare ;in cazul in care luna de luna ,am lucrat ore suplimentare contributia la stat a fost calculata si platita dupa cistigul aferent din luna respectiva,atunci nu ar fi normal ca aceea adeverinta sa contina castigul din fiecare luna ?
Va rog frumos daca se poate sa-mi spuneti pentru pensie ce trebuie sa contina adeverinta din campul muncii ;
-adeverinta cu salariu de incadrare ?sau -adeverinta cu salariu brut castigat in fiecare luna ?
va multumesc

Sunt pensionara ,va rog sa ma lamuriti in problama urmatoare ;am acte doveditoare cum am lucrat in Germania 1 an si 6luni unde pot depune aceste acte si daca se merita efortul ?la casa de pensii unde apartin au zis ca nu la ei se depun actele si nici nu se merita sa le depun,
va multumesc