avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverința de vechime
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverința de vechime

Din 2011datele sunt introduse electronic,unde am lucrat spun că nu mai trebuie adeverința de vechime ,va rog sa-mi spuneti trebuie adeverința sau nu.multumesc
Cel mai recent răspuns: heidrun , utilizator 18:43, 30 Octombrie 2018
Adeverința de vechime pentu pensie

heidrun a scris:

Din 2011datele sunt introduse electronic,unde am lucrat spun că nu mai trebuie adeverința de vechime ,va rog sa-mi spuneti trebuie adeverința sau nu.multumesc

Va trebuie adeverinta ... cine sustine contrariu sa va comunice baza legala a sustinerilor.
Multumesc mult

Cornel Vasile a scris:

Va trebuie adeverinta ... cine sustine contrariu sa va comunice baza legala a sustinerilor.

Multumesc mult

Cornel Vasile a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverință vechime GAGI GAGI Bună ziua, Vă rog să-mi spuneți de unde trebuie să cer adeverință de vechime în muncă deoarece doresc să-mi schimb locul de muncă și trebuie să ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru pensie dali_c dali_c Buna ziua, Se intocmesc adeverinte pentru perioada dinainte de 01 ian 2011 daca nu are alte sporuri si are carte de munca ? Daca da, acestea cuprind toate ... (vezi toată discuția)
Urgent - verificare vechime și cim 199203 199203 Vreau sa vad cati ani am vechime in câmpul muncii?!. Vreau sa stiu daca la actualul loc de munca lucrez cu contract de munca legal?. (vezi toată discuția)