avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverință vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverință vechime

Bună ziua,
Vă rog să-mi spuneți de unde trebuie să cer adeverință de vechime în muncă deoarece doresc să-mi schimb locul de muncă și trebuie să fac dovada ultimilor 6 ani.Mentionez că în această perioadă am avut doi angajatori.Pot cere și de la ITM,sau nu.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: GAGI , utilizator 19:39, 17 August 2019
Nu puteti obtine asa ceva de la ITM... incepand cu data de 01.01.2011 , adeverintele de vechime sunt eliberate numai de catre angajatori .
Mulțumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

Nu puteti obtine asa ceva de la ITM... incepand cu data de 01.01.2011 , adeverintele de vechime sunt eliberate numai de catre angajatori .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime in munca Lexy_me Lexy_me Doresc sa obtin o adeverinta de vechime in munca, necesara pentru un concurs de ocupare a unui loc de munca la stat. Intrucat in prezent sunt angajata in ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neinregistrat in revisal danaflo danaflo Buna ziua. In perioada 08.2005-08.2006 am lucrat la o firma x, cu contract de munca, insa nu mi-au deschis carte de munca. La plecare, mi-au dat o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Carnet munca ne-creat de catre angajator. emiliapana emiliapana Buna ziua, Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)