avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Activitate nel776

Activitate nel776

Discuție plan remedial
Buna ziua,

In urma testarii initiale, media la o clasa(invatamant liceal zi) a fost sub 3, iar la o clasa de seral sub 2.Ca atare, mi-am propus reluarea, pe parcursul anului scolar, notiunilor de gramatica de baza la orele de curs prin fise de lucru atat in clasa cat si acasa, referate pe diferite teme de comunicare si teste la sfarsitul fiecarei luni.
Directorul imi cere plan remedial in functie de stilurile de invatare ale elevilor si progresul realizat la clasele respective.
Consider ca un plan remedial este necesar in urma unui examen de capacitate/bacalaureat cand se inregistreaza un numar mare de elevi care nu promoveaza.
Unde este prevazut un asemenea plan in urma testarii initiale? Am cautat si nu am gasit.Sunt obligata sa-l fac?
Apreciez un raspuns si multumesc anticipat.
Răspuns la discuția reclamatie fara raspuns
Am formulat cerere pentru acordarea functiei de diriginte.
Conform Regulamentului Intern, trebuia, fie sa-mi dea un raspuns in 24 de ore, fie sa convoace Consiliul de Administratie, s-o treaca pe ordinea de zi, s-o analizeze si sa-mi dea un raspuns. Nu a facut niciuna, nici alta. Mai mult, in cadrul primului Consiliu Profesoral a numit dirigintii la clase, eu nefiind nominalizata.
Răspuns la discuția reclamatie fara raspuns
Am reclamat directorul scolii in care lucrez.
Buna seara,
Acum o luna si jumatate, am adresat Domnului Ministru al Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice o reclamatie la care nu am primit raspuns.
Doresc sa stiu ce am de facut. Trebuie sa dau Ministerul in judecata?