avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... plan remedial
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

plan remedial

Buna ziua,

In urma testarii initiale, media la o clasa(invatamant liceal zi) a fost sub 3, iar la o clasa de seral sub 2.Ca atare, mi-am propus reluarea, pe parcursul anului scolar, notiunilor de gramatica de baza la orele de curs prin fise de lucru atat in clasa cat si acasa, referate pe diferite teme de comunicare si teste la sfarsitul fiecarei luni.
Directorul imi cere plan remedial in functie de stilurile de invatare ale elevilor si progresul realizat la clasele respective.
Consider ca un plan remedial este necesar in urma unui examen de capacitate/bacalaureat cand se inregistreaza un numar mare de elevi care nu promoveaza.
Unde este prevazut un asemenea plan in urma testarii initiale? Am cautat si nu am gasit.Sunt obligata sa-l fac?
Apreciez un raspuns si multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Maritamad , utilizator 06:13, 14 Ianuarie 2017
Planul remedial il alcatuiesti singur, in functie de conditiile concrete pe care le ai. Il aproba comisia metodica si directorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuarea studiilor Gabriela71 Gabriela71 Buna ziua as dori sa stiu daca o persoana care a terminat acum cativa ani doar 10 clase mai poate continua studiile.Problema este ca nu are nici o dovada a ... (vezi toată discuția)
Functie fara studii medii mnd mnd Buna dimineata, Daca un angajat are liceul terminat, dar fara examenul de bacalaureat, acesta poate fi trecut in postul de responsabil arhivar? Multumesc! (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)