avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate Prutianu

Activitate Prutianu

Discuție Facturi orange
Dacă nu am plătit un amărât de abonament din 2016 de 80 de lei si recuperatorii tot imi trimit plicuri acasa si dosare ca sunt dat in judecata trebuie sa ma stresez ca asta s-ar intampla ? Sau continuă asa toata viata cu facturi si dosare ?
Răspuns la discuția Abonament
Pai problema e ca un "prieten " asa zis.. a zis sa fac un abonament de pana la 50 de euro ca el e in strainatate si am facut pe numele meu sa aiba mega si minute in strainatate si acum am luat teapa ca nu ma plateste si eu nu am de unde.. la orange am intrebat daca la banii astia primesc si un telefon si am luat samsung galaxy a5 2016 si am luat teapa ca ala nu mai plateste si eu nu am de unde sa dau atat.. deja am 2 abonamente care le platesc asta nu mai am cum sa il platesc..
Discuție Abonament
Am un abonament la orange l.am facut saptamana trecuta si l.am facut de 42 de euro si am luat si un a5 gold 2016 si nu ma descurc sa platesc sunt mai multe chestii dar cum sa fac daca nu platesc ce se intampla? Sau sa inchid abonamentu.l tin sa mentionez ca nu am activat cartela cu minute nu am vb de pe ia nu am bagat.o un telefon nu nimic..