avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament

Am un abonament la orange l.am facut saptamana trecuta si l.am facut de 42 de euro si am luat si un a5 gold 2016 si nu ma descurc sa platesc sunt mai multe chestii dar cum sa fac daca nu platesc ce se intampla? Sau sa inchid abonamentu.l tin sa mentionez ca nu am activat cartela cu minute nu am vb de pe ia nu am bagat.o un telefon nu nimic..
Cel mai recent răspuns: Prutianu , utilizator 16:39, 14 Noiembrie 2016
Acum o saptamana puteati plati, acuma nu sau, cum ? Chestiile alea au intervenit in saptamana asta ? Va intreb pentru ca teoretic, raspundeti si penal daca incheiati contracte cand stiti bine ca nu le puteti plati.
Art. 239
Abuzul de încredere prin fraudarea creditorilor
(1) Fapta debitorului de a înstrăina, ascunde, deteriora sau distruge, în tot sau în parte, valori ori bunuri din patrimoniul său ori de a invoca acte sau datorii fictive în scopul fraudării creditorilor se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează fapta persoanei care, ştiind că nu va putea plăti, achiziţionează bunuri ori servicii producând o pagubă creditorului.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Detalii: [ link extern ]

Daca acest contract l-ati incheiati online, va puteti razgandi, altfel, nu.
Veti cumula penalitati, or sa va dea in judecata si ajungeti la executare silita, candva banuiesc ca va veti angaja.

Pai problema e ca un "prieten " asa zis.. a zis sa fac un abonament de pana la 50 de euro ca el e in strainatate si am facut pe numele meu sa aiba mega si minute in strainatate si acum am luat teapa ca nu ma plateste si eu nu am de unde.. la orange am intrebat daca la banii astia primesc si un telefon si am luat samsung galaxy a5 2016 si am luat teapa ca ala nu mai plateste si eu nu am de unde sa dau atat.. deja am 2 abonamente care le platesc asta nu mai am cum sa il platesc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament orange cyoby cyoby Buna ziua, vreau sa fac un abonament orange si sa iau de la ei un telefon la oferta. daca nu platesc abonamentul, ce poate sa imi faca ? sa ma inchida ?, nu am ... (vezi toată discuția)
Abonament vodfaone mihairusu11 mihairusu11 Am facut un abonament la compania vodafone, de 25 eur/luna, am achizitionat si un telefon dupa care nu am mai platit abonamentul, Pot fi dat in judecata? Ce se ... (vezi toată discuția)
Abonament cosmote mocanu001 mocanu001 Buna ziua ! Am si eu o problema destul de grava! Am facut un abonament la cosmote pe data de 5.03.2014 cu o suma de 31eur/luna+tva si (umflarile de factura) ... (vezi toată discuția)