avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Facturi orange
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Facturi orange

Dacă nu am plătit un amărât de abonament din 2016 de 80 de lei si recuperatorii tot imi trimit plicuri acasa si dosare ca sunt dat in judecata trebuie sa ma stresez ca asta s-ar intampla ? Sau continuă asa toata viata cu facturi si dosare ?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:54, 21 Noiembrie 2019
Le puteti spune ca hartuirea este pedepsita de Codul Penal
Si cum vedeti ca aveti poprire pe salariu/pensie...sau incearca sa va execute discutati urgent cu un avocat si faceti contestatie.
Nu ar strica sa discutati si acum cu avocatul.
Cel mai important-NU recunoasteti in niciun fel datoria (la telefon/mail/sms...) si nici nu semnati vreun angajament de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplătit Gabriela Corina Gabriela Corina Nu am plătit un credit pe care l am făcut acum 12 ani ...tot primesc notificări ce se poate intimpla și ce ma îndrumați sa fac ..multumesc (vezi toată discuția)
Datorie la banca din 2003 Maricori73 Maricori73 Bună ziua în 2003 am făcut un împrumut la banca am plătit pa in 2005 după care am fost nevoit să plec din România și nu sa mai plătit după atâția ... (vezi toată discuția)
Creanta catre o firma de recuperari Raluca1Alexe Raluca1Alexe Buba ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Acum mai bine de 10 ani, sotul meu (pe atunci nu ne cunosteam) si-a facut un abonament la o firma de telefonie ... (vezi toată discuția)