avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplătit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplătit

Nu am plătit un credit pe care l am făcut acum 12 ani ...tot primesc notificări ce se poate intimpla și ce ma îndrumați sa fac ..multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:00, 21 Noiembrie 2019
Va pot executa silit ( prin poprire pe salariu, etc.).
Cel mai bine ii informati pe cei ce trimit notificarile ca Hartuirea se pedepseste penal.
Cat despre credit...nu recunoasteti nimic ( nici le telefon/sms/mail...) si nu semnati nimic legat de asta ( reesalonare, etc.).
In caz ca o sa primiti o notificare ca aveti conturile blocate/poprire pe salariu...luati URGENT legatura cu un avocat si faceti contestatie.
Multumesc frumos pentru răspuns..Au trecut 12 ani de atunci cit timp sau cum pot proceda sa nu mai figurez in biroul de credit ca rau platnic

Gabriela Corina a scris:

Multumesc frumos pentru răspuns..Au trecut 12 ani de atunci cit timp sau cum pot proceda sa nu mai figurez in biroul de credit ca rau platnic
Nu am semnat nimic pentru o reeșalonare dar tot vin notificări pe adresa din buletin care este la bunica mea și azi bunica a primit o recomandată pe numele meu si a semnat ea în locul meu se poate intimpla ceva ..
Daca a semnat... ar fi bine sa discutati cu un avocat, nu stiu ce continea acea recomandare...si ar trebui vazuta de un avocat.
Legat de biroul de credite...cred ca tot avocatul va poate ajuta.
Ca să nu mai figurați mult timp ca rău platnic, aveți două variante:

1. plătiți integral datoria.
2. invocați prescripția la Judecătorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie neachitata Alynamycina Alynamycina buna seara in urma cu ani buni in anul 2008 am avut o datorie la o banca...nu a fost platita si am inceput sa primesc telefoane de recuperare datorie. ... (vezi toată discuția)
Facturi orange Prutianu Prutianu Dacă nu am plătit un amărât de abonament din 2016 de 80 de lei si recuperatorii tot imi trimit plicuri acasa si dosare ca sunt dat in judecata trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Împrumut în 2006 pentru altcineva. pot rezolva problema cu recuperatorii și cu biroul de credit? pyno24 pyno24 in 2006 am luat produse de la altex pt altcineva,incheind cu acesta prin notar un document prin care el trebuia sa plateasca toata suma,problema ca el nu a ... (vezi toată discuția)