avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie neachitata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie neachitata

buna seara

in urma cu ani buni in anul 2008 am avut o datorie la o banca...nu a fost platita si am inceput sa primesc telefoane de recuperare datorie. problema este ca nu mai pot face nici un credit pt ca sunt prezenta la recuperare datorie nu sunt in baza de date ca rau platnic, intrebarea mea este daca platesc ma scot din baza lor de date sau ce pot face pt a putea face un credit cat mai repede.
multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:13, 29 Decembrie 2012
In aceasta perioada ati primit somatii/notificari ?
pt ca sunt prezenta la recuperare datorie nu sunt in baza de date ca rau platnic,

cum vine asta, v-ati dus sa luati alt credit si de la banca v-a zis.. ce ?
Daca sunteti in baza de date la Biroul de Credit, stati 4 ani de la data ultimei actualizari transmise.
Daca doar figurati ca aveti si un alt credit de platit, puteti accesa alt credit dupa ce il achitati pe asta. Va conta la analiza si care sunt veniturile dvs.
Alynamycina a scris:

buna seara

nu mai pot face nici un credit pt ca sunt prezenta la recuperare datorie

Utilizatoarea se confrunta cu situatia in care se afla in baza de date cu debite in urmarire,motiv pentru care pana la achitarea integrala,nu mai poate beneficia de alt credit
multumesc pentru raspuns,da am primit telefoane si scrisiori cu suma datorata,in biroul de credite nu sunt inregistrata pt ca m am dus sa fac credit si au zis ca imi accepta creditul,am dus actele necesare,dar la finalizarea dosarului am fost instintata ca nu pot face credit pt ca figurez la eos ksi la recuperare credite. daca platesc ma pot scoate imediat din baza lor de date? eventual pot angaja un avocat pt acest lucru?
m am gandit sa platesc dar mi e frica ca daca platesc nu ma scot din baza lor de date

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp esti scos din evidenta centralei de riscuri bancare zzanetta zzanetta Am avut un credit la BCR in 2005 , dupa o luna de neplata am fost preluat de EOS-KSI ,cat timp figurez la CRB , dupa ce perioada pot fi scos din CRB mai am ... (vezi toată discuția)
Intrebare tot eu tot eu BUNA ZIUA..AM SI EU O INTREBARE..ASTAZI AM PRIMIT DE LA EOS KSI O INSTINTARE CUM CA SUNT DATOR SI MA VOR EXECUTA SILIT..SUNT DATOR LA BANCA BCR ROMANIA ..NU ... (vezi toată discuția)
Probleme societate recuperari creante melo melo AM LUAT UN CREDIT de la citi bank in martie 2006,urma sa-l platesc in 4 ani,din octombrie 2006 n-am mai platit nimic din motive financiare .CE se poate ... (vezi toată discuția)