avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită INTREBARE
Discuție deschisă în Executare silită

INTREBARE

BUNA ZIUA..AM SI EU O INTREBARE..ASTAZI AM PRIMIT DE LA EOS KSI O INSTINTARE CUM CA SUNT DATOR SI MA VOR EXECUTA SILIT..SUNT DATOR LA BANCA BCR ROMANIA ..NU AM MAI PLATIT CREDITUL DE 4 LUNI..SINCER EU VREAU SAL PLATESC DAR MOMENTAN NU DISPUN DE BANI NECESARI..SI IN MOMENTUL DE FATA IN AFARA DE HAINELE DE PE MINE NU AU CE SA IMI IA..CE MA SFATUITI..MULUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 00:58, 6 Decembrie 2008
Sa platiti! Chiar daca banca nu a constituit o garantie pentru creditul dvs, un patrimoniu tot aveti. Asa ca executarea silita se va afectua asupra activului din patrimoniu.
Ultima modificare: Marți, 2 Decembrie 2008
Saru_Stefania, utilizator
daca pentru hainele care sunt pe dumneavoastra nu aveti acte , puteti sta linistit
Cel mult vei fi in baza de date cu rau platnici. un alt credit va fi refuzat de orice institutie financiar bancara in viitor.
cel mai bine ar fi sa le explicati ca nu puteti sa platiti acum dar ca doriti sa o faceti in viitor .
av. Costi Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot plati creditul urmatoarele 6 luni-ce va face societatea recuperatoare? bgeorge bgeorge In luna iulie 2008 am luat un credit de la BCR in valoare de 3000 euro. Am platit ratele pana in luna octombrie,dar din cauza ratei destul de mari,si pierderea ... (vezi toată discuția)
Card credit claudiu20092 claudiu20092 Am un card de credit la BCR si nu am mai paltit suma minima de plata de 5 luni, Acuma m-am angajat din nou Am primit hartie de la firma de recuperare EOS ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate de recuperari creante mariusmocan mariusmocan Buna ziua, in anul 2004 am facut un cred la o banca in vederea achizitionarii unui calculator. Am platit cu mici intarzieri (in functie de salariu ) de cate 3 ... (vezi toată discuția)