avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie la banca din 2003
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie la banca din 2003

Bună ziua în 2003 am făcut un împrumut la banca am plătit pa in 2005 după care am fost nevoit să plec din România și nu sa mai plătit după atâția ani ma suna de la o firma de recuperatori sa le plătesc va rog să-mi dati un sfat va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:23, 20 Noiembrie 2019
Nu recunoasteti nimic, chiar le puteti face plangere penala pentru hartuire.
Atata timp cat nu primiti nicio notifcare sau titlu executoriu in mod oficial prin posta sau instiintare poprire nu putem discuta de o executare silita
Sunt simple amenintari,încearcă să va faca sa acceptați o "intelegere",O recunoaștere a debitului etc.Nu platiti nimic iar în cazul.primirii unor înscrisuri consultați un avocat
Nu achitati pentru ca veti intrerupe prescriptia dreptului la actiune. Daca va executa silit, formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta, invocand prescriptia. Puteti apela la ajutor de specialitate daca nu va descurcati. Toate cheltuielile vor cadea in sarcina partii care va pierde procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa 7 ani lory16 lory16 Acum 10 ani am contractat un credit pentru parintii mei.Dupa doi ani am ajuns in imposibilitate de plata si eu si ei.Am primit somatii si executare ... (vezi toată discuția)
Amenintari din partea unei societati recuperari creante adrian32 adrian32 Buna seara, Hartuirile de catre cei de la [EDITAT] au reinceput. Din nou vin cu amenintari si cu fel si fel de intimidari. Mai nou a mai aparut o firma de ... (vezi toată discuția)
Recuperari creante din 2003 nirosf nirosf in febr.2003 am contractat un imprumut prin magazin pentru cumpararea unui calculator in valoare de aprox. 3000 lei. Am platit o parte (peste jumatate ) dupa ... (vezi toată discuția)