avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita dupa 7 ani
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita dupa 7 ani

Acum 10 ani am contractat un credit pentru parintii mei.Dupa doi ani am ajuns in imposibilitate de plata si eu si ei.Am primit somatii si executare silita.Pentru ca eu nu am proprietatii si nici nu lucram nu au putut sa ma execute.Au trecut 7 ani si astazi am primit somatie de plata de la Credit Expres pentru acel credit.Somatie care imi cere sa achit in 3 zile jumatate din suma si cealalta jumatate se va sterge.Este posibil asa ceva?Pot sa ma execute silit din nou dupa 7 ani?Aceasta este prima somatie dupa tot acest timp.Platesc sau depun contestatie?
Mergeti cu actele la un avocat nu puteti sa primiti sfaturi concludente si pertinente pe un forum .Dupa studierea actelor dvs un av va poate sfatui daca e cazul sa formulati contestatie la executare,daca e vorba doar de o notificare din partea recuperatorilor care incearca sa va sperie . etc.Nu faceti greseala sa achitati nici macar un leu pana nu va sfatuiti cu un profesionist,orice plata facuta face sa curga un nou termen de prescriptie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Pot să vă execute silit după oricâți ani, dar puteți paraliza executarea silită invocând prescripția. Găsiți detalii în acest articol. [ link extern ] /

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie la banca din 2003 Maricori73 Maricori73 Bună ziua în 2003 am făcut un împrumut la banca am plătit pa in 2005 după care am fost nevoit să plec din România și nu sa mai plătit după atâția ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita notoriusbig notoriusbig Buna ziua,acum 7 ani am luat un credit de nevoi personale in valoare de 1236 euro,dupa 5 rate fiind in imposibilitate de plata nu am mai platit ratele.Banca a ... (vezi toată discuția)
Executare silita anghel_iulian74 anghel_iulian74 Buna am luat un credit acum 7 ani din care am platit doar 2 rate si am primit o instintare de executare silita dar eu nu am nimic pe numele meu si mai stau ... (vezi toată discuția)