avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna
am luat un credit acum 7 ani din care am platit doar 2 rate si am primit o instintare de executare silita dar eu nu am nimic pe numele meu si mai stau si in chirie si lucrez azi intr-un loc si maine in altu ce ar putea sa ami execute(sa imi faca)sau de atunci nu sa prescris creditu ce lam luat ?va .multumesc mult de un raspuns.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 07:49, 16 Ianuarie 2015
Puteti face contestatie la executare, invocand prescriptia.
Daca lucrati la negru, nu au deocamdata ce sa va ia.
Prescriptia se constata doar de catre instanta de judecata in urma unei contestatii la executare formulata de dvs in termen de 15 zile de la somatie.

Daca nu aveti bunuri mobile sau imobile ori venituri pe numele dvs nu vor avea ce sa execute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face in cazul in care nu pot plati un credit de nevoi personale catalinanghel catalinanghel problema mea este ca, in anul 2007 cand am solicitat creditu,o persoana binevoitoare ma indrumat catre valuta pentru ca este dobanda mai mica,adica CHF pe care ... (vezi toată discuția)
Executata silit si amenintata ca se iau bunuri de la domiciliui tatalui bruenta34 bruenta34 Buna seara, sper ca cineva competent va putea sa-mi dea un raspuns logic si exact,pentru ca nu mai stiu ce sa cred!!! Am primit acum 6 zile o somatie de ... (vezi toată discuția)
Executare silita florinirolf florinirolf buna seara sunt nou aici si nu pre stiu cum merge treaba fratele meu a facut un credit in 2007 in franci elvetieni a plecat in strainatate si a venit anul ... (vezi toată discuția)