Daca am obtinut Certificatul de inmatriculare de la Registrul Comertului pt un srl, unde s-a completat si o declaratie pt administratia financiara, mai trebuia sa ajungem la administratia financiara in 30 zile?
Eu am citit ca nu mai e nevoie.
Am următoarea problema: bunica Maria căsătorită cu primul soț, mort în 1951, rezultat 1 copil Elena. Bunica Maria recăsătorit cu bunic Petre, 3 copii (Ctin, mariana, pavel).Au terminat casa pe care au titlu de proprietate și terenuri pe care deasemeni au titluri de proprietate. Bunica moare în 2011 și bunicu în 2014 când copilul Elena îl da doar pe fratele ctin în judecata pt casa și terenuri ca fiind ale ei după tata și parțial pt mama. Ctin include ceilalți moștenitori în proces și deschide Succesiune după bunica Maria și bunic Petre. În nov vine hotararea instantei de judecata Botoșani ca ea rămâne cam cu 67% din tot, fiind singura moștenitoare a primului soț și o parte după bunica, înclusiv casa și o parte din terenuri iar restul de mostenitoti cu cate puțin și obligația plății de ch de judecata. E posibil asa ceva? Ce se poate face? Nu au devenit bunuri comune ce au făcut din 1951 pana la moartea lor? Unde a greșit avocatul nostru?