avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Necesar administratia financiara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Necesar administratia financiara

Daca am obtinut Certificatul de inmatriculare de la Registrul Comertului pt un srl, unde s-a completat si o declaratie pt administratia financiara, mai trebuia sa ajungem la administratia financiara in 30 zile?
Eu am citit ca nu mai e nevoie.
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:28, 21 Noiembrie 2016
Se depune asa zisul dosar zero la unitatea ANAF de care apartineti, dar nu este sanctiune daca nu-l depuneti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - formular 220 + 070 wasssu wasssu 1. Legat de formularul 220, ce trec la punctul II. 9 Document de autorizare? Cand am infiintat pfa-ul am primit certificatul de inregistrare, certificat ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar steluta bz steluta bz In completarea intrebarii anterioare privind impozitul forfetar pentru firmele suspendate prin Camera de Comert, care sunt urmatorii pasi de facut pentru a ... (vezi toată discuția)
Nelamurire inregistrare srl ciotu_vasile ciotu_vasile Buna seara Am o nelamurire legata de infiintarea unui SRL. Am apelat la o firma \"infiintari firme la cheie\", am obtinut certificatul de ... (vezi toată discuția)