avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale nelamurire inregistrare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

nelamurire inregistrare srl

Buna seara

Am o nelamurire legata de infiintarea unui SRL.
Am apelat la o firma "infiintari firme la cheie", am obtinut certificatul de inmatriculare.
Dumnealor mi-au zis ca trebuie sa completez o serie de formulare (la finante), dar nu stiau ce anume ( sau daca mai e necesar)

Ma poate lamuri cineva?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:49, 18 August 2011
Trebuie sa depuneti la Administratia Finatelor Publice de care apartineti copii dupa toate actele firmei. La depunere trebuie sa aveti si originalele la dvs. pentru a le confrunta cu copiile. Nu stiu cum e in alta parte, dar la Ploiesti cer un biblioraft si 5 dosare de incopciat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare luare in evidenta la itm midadu midadu As vrea sa stiu care sunt documentele necesare luarii in evidenta la ITM pentru un angajator nou infiintat. Va multumesc!:D (vezi toată discuția)
Documentatie itm ContSters126873 ContSters126873 ce documentatie trebuie depusa ptr airegistra o societate la itm (vezi toată discuția)
Schimbare din srl-d in srl Mihai 0910 Mihai 0910 Buna ziua, Am fost anuntata de catre doamna contabil cu care colaborez ca sunt obligata sa modific statutul firmei din SRL-D in SRL ceea ce presupune platire ... (vezi toată discuția)