avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... documente necesare luare in evidenta la ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

documente necesare luare in evidenta la ITM

As vrea sa stiu care sunt documentele necesare luarii in evidenta la ITM pentru un angajator nou infiintat.
Va multumesc!:D
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 25 Februarie 2011
Inainte de 01.01.2011 trebuia un biblioraft, 5 dosare incopciat copii + originale dupa actele firmei.
Acum insa nu mai stiu pentru ca se depune totul electronic si probabil nu mai trebuie biblioraft si dosare.;)
midadu a scris:

As vrea sa stiu care sunt documentele necesare luarii in evidenta la ITM pentru un angajator nou infiintat.
Va multumesc!:D

Nu se mai inregistreaza firme noi la itm , dupa 01.01.2011 ... se face numai REVISAL-ul .... la ITM puteti merge cu cerere si copie de pe CUI pentru eliberarea parolei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua - itm CHANEL CHANEL Ce documente trebuie depuse la ITM pentru inregistrare firma noua , de asemenea pentru Revisal? In termen de cate zile de la infiintare? (vezi toată discuția)
Inregistrare cim punct de lucru crai crai Va rog sa-mi spuneti daca se poate, de ce anume este necesar pentru inregistrarea unor CIM-uri in localitatea unde firma mama are deschis un punct de lucru ? ... (vezi toată discuția)
Depunere acte itm suciu_diana suciu_diana Buna seara, ulterior infiintarii, un SRL sau PFA care doreste sa faca angajari, trebuie sa depuna vreun act la ITM? Cu exceptia celui de cerere a parolei ... (vezi toată discuția)