Daca nu aveti angajati, deci nu depuneti state de plata si declaratia lunara privind comisionul, nu aveti ce sa inregistrati la ITM.
La inregistrarea primului contarct de munca duceti copia Certificatului de inmatriculare!
Pentru a inregistra o societate la ITM este nevoie de urmatoarele acte : actele in copie si original de infiintare a societatii – act constitutiv, hotarare judecatoreasca de infiintare, certificat constatator (unde este cazul), certificatul de inregistrare fiscala si certificatul de inregistrare (CUI in 2 exemplare);
Inregistrarea unei societati noi se va face doar in situatia existentei primului angajat cu contract individual de munca. Mai sunt necesare 3 dosare si un biblioraft.
Cand faceti prima angajare trebuie sa mergeti la ITM cu urmatoarele acte in original si copie:
- certificat de inregistrare (3 copii)
- act constitutiv
- Hotarare asociati
- Incheiere judecatoreasca
La ITM Bucuresti mai cer:
- biblioraft
- 2-3 dosare cu sina
Vi se repartizeaza un inspector si vi se comunica un numar de dosar.
Itm
anairam_unid
am o firma nou infiintata si acum isi angajeaza 2 persoane ,as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru inregistrare firma noua itm bucuresti (vezi toată discuția)
Sediu social
alexandra68
Am o firma care si-a mutat sediul social in iunie 2009 din cluj. Cum se procedeaza pentru a depune declaratiile de comision si statele de plata pe luna iulie ... (vezi toată discuția)