avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sediu social
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sediu social

Am o firma care si-a mutat sediul social in iunie 2009 din cluj. Cum se procedeaza pentru a depune declaratiile de comision si statele de plata pe luna iulie 2009. Se pot trimite prin posta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 13 August 2009
da, cu confirmare de primire
si cum se procedeaza pentru a inregistra firma la itm bucuresti?
Copia certificatului de inregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comertului,copia hotărârii judecătoreşti de înfiinţare a firmei şi copia actului constitutiv şi a statutului firmei

va trebui de asemenea sa specificati comisionul pe care il veti plati ITM ptr servicii, adica:
- 0.25% din fondul de salarii lunar daca veti avea inspector de resurse umane si veti tine carnetele d emunca la dvs la sediu;
- 0.75% din fondul de salarii lunar daca veti lasa cartile de munca la ITM
pot sa trimit o adresa cu respectivele acte la itm bucuresti pentru a-mi inregistra firma? nu am pe nimeni in bucuresti.
Daca nu sunteti luat in evidenta ITMB nu aveti cum sa depuneti aceste documente ... intrucat programul de preluare a declaratiilor nu va permite preluarea declaratiei intrucat in baza de date figurati cu adresa pe Cluj, iar statele de palata nu aveti cum sa le depuneti intrucat nu aveti repartizat un inspector ITM....

Procedura este urmatoarea , pentru societatile care vin din alt judet la Bucuresti :
a. pentru societate : - actele in copie si original ale societatii – act constitutiv, hotarare judecatoreasca de infiintare, certificat constatator, certificatul de inregistrare fiscala si certificatul unic de inregistrare (CUI) si certificatul de inscriere mentiuni cu modificarea sediului social ;
b.pentru salariati : - 1 ex. din contractul individual de munca deja inregistrat, carnetul de munca certificat de catre ITM-ul judetului de unde provine, cu perioada cat societatea a figurat in evidenta acestui ITM, iar in cazul in care nu poseda carnet de munca, o adeverinta de vechime certificata de catre aceeasi institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social mirela rotaru mirela rotaru Buna ziua, rog indrumare: cum se procedeaza in cazul schimbarii sediului social al firmei in alt judet, din punct de vedere al transferarii carnetelor de munca ... (vezi toată discuția)
Srl a achizitionat carnetele de munca.itm sau cine le completeaza? simonadudas simonadudas Am parcurs toti pasii legali pentru achizitionarea carnetelor de munca pentru noi angajati care nu aveau acest document.Platesc comision la ITM pentru carti de ... (vezi toată discuția)
Itm anairam2807 anairam2807 pentru a depune comision carti de munca la trezoreria sector 4, in afara de a plati prin banca unde platesc comision, ce alta posibilitate mai am si care sunt ... (vezi toată discuția)