avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare sediu social
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare sediu social

Buna ziua, rog indrumare: cum se procedeaza in cazul schimbarii sediului social al firmei in alt judet, din punct de vedere al transferarii carnetelor de munca de la un ITM la altul, respectiv in judetul unde se va muta firma.
Multumesc ptr orice sfat,
Cel mai recent răspuns: mirela rotaru , utilizator 13:39, 2 Februarie 2010
In judetul in care lucreaza salariatii ramane punct de lucru?
In judetul in care este acum sediul social , nu va mai ramane nimic...se desfiinteaza tot...iar compania isi va muta juridic si fiscal sediul in alt judet.... iar eu va trebui sa transfer toate carnetele de munca si toate contractele acolo unde va avea sediul social..nu exista puncte de lucru..
1. Adresa de inaintare intocmita de catre societate prin care se comunica data cu care se transfera de la un ITM la altul insotita de o copie a noului certificat unic de inmatriculare.

2. La ITM in jurisidictia caruia va mutati sediul depuneti urmatoarele documente:
a. pentru societate : - actele in copie si original ale societatii – act constitutiv, hotarare judecatoreasca de infiintare, certificat constatator, certificatul de inregistrare fiscala si certificatul unic de inregistrare (CUI) si certificatul de inscriere mentiuni cu modificarea sediului social ;
b.pentru salariati : - 1 ex. din contractul individual de munca deja inregistrat, carnetul de munca certificat de catre ITM-ul judetului de unde provine, cu perioada cat societatea a figurat in evidenta acestui ITM, iar in cazul in care nu poseda carnet de munca, o adeverinta de vechime certificata de catre aceeasi institutie.
Multumesc frumos...insa ptr salariati nu pot depune decat o copie a contractului de munca deja inregistrat, originalul fiind la dosarul personal al fiecarui salariat. Regularizarea comisionului ITM banuiesc ca se face in momentul transferului, cu ultima luna ptr care depun statul la ITM actual, facand dovada la ITM unde se va muta ca nu avem diferente....
Multumesc ptr informatii, mi-au fost de un real ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social alexandra68 alexandra68 Am o firma care si-a mutat sediul social in iunie 2009 din cluj. Cum se procedeaza pentru a depune declaratiile de comision si statele de plata pe luna iulie ... (vezi toată discuția)
Declaratii punct de lucru marylero marylero Buna ziua. Societatea la care ne desfasuram activitatea are sediul social in Arad si punctul de lucru declarat in Bucuresti (decl.010 si decl.060). Ieri, in ... (vezi toată discuția)
Sediul social al unei firme se muta dintr-un sector in altul al bucurestiului. adriana2608 adriana2608 Buna ziua, Doresc sa stiu cum trebuie sa procedez juridic si fiscal pentru a muta sediul social al firmei dintr-un sector in altul.Ce documente trebuiesc ... (vezi toată discuția)