avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii itm
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

itm

am o firma nou infiintata si acum isi angajeaza 2 persoane ,as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru inregistrare firma noua itm bucuresti
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 5 Octombrie 2010
copii : act constitutiv+constatator+hotararea judecatorului delegat ; CUI
contractele de munca + revisal (se depune cu o zi inainte de data angajarii din CIM
dosar plic+stampila

Scuze: nu functioneaza editarea...:wave:
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2010
ContSters167247, utilizator
anairam_unid a scris:

am o firma nou infiintata si acum isi angajeaza 2 persoane ,as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru inregistrare firma noua itm bucuresti

Pentru inregistrarea unei societati noi sunt necesare :
- actele in copie si original de infiintare a societatii – act constitutiv, hotarare judecatoreasca de infiintare, certificat constatator (unde este cazul), certificatul de inregistrare fiscala si certificatul de inregistrare (CUI in 2 exemplare);

Nota: Inregistrarea unei societati noi se va face doar in situatia existentei primului angajat cu contract individual de munca. Mai sunt necesare 3 dosare si un biblioraft.

P.s.
inregistrarea unei firme noi la ITM Bucuresti se face de luni - joi , intre orele 9.00 - 13.00.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie itm ContSters126873 ContSters126873 ce documentatie trebuie depusa ptr airegistra o societate la itm (vezi toată discuția)
Termen inregistrare cim la itm ContSters135976 ContSters135976 Buna ziua. Intampin o problema in legatura cu inregistrarea cim si sper sa ma ajutati cu un sfat.Am semnat cim pe data de 1 aprilie, iar seful meu imi spune ... (vezi toată discuția)
Sediu social alexandra68 alexandra68 Am o firma care si-a mutat sediul social in iunie 2009 din cluj. Cum se procedeaza pentru a depune declaratiile de comision si statele de plata pe luna iulie ... (vezi toată discuția)