LaszloT
Utilizator 5din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu as aplica procedeul din fotbal: la prima abatere ai primit un cartonas galben la cea de a doua ti-as da unul rosu. Circul si eu cu familia pe drumurile publice, si cred ca un om la treizeci de ani daca este tot inconstient, nu mai are ce cauta la volan toata viata, pentru ca tot inconstient va ramane si la 60 de ani. In rest te-as lasa liber, din fericire nu ai facut nici o tragedie. E frumoasa viata si pietonal.
Buna ziua, sunt administratorul unei microintreprinderi de 22 ani, fara datorii si fara probleme cu institutiile statului. Ieri 17.11.2016. am primit de la ANAF o "Adresa de infiintare a popririi asupra sumelor datorate debitorului de catre terti". Este vorba despre datoriile unui fost angajat pe care il angajasem pe o perioada determinata de 4 luni, perioada care a expirat la data de 31.10.2016. data la care am desfacut si CIM-ul in modul prevazut de lege (cu inregistrare in ziua respectiva la REVISAL). In adresa ANAF sunt mentionate datoriile ca fiind amenzi din 2007 si 2013, de care eu nu am avut cunostinte la angajarea omului. Tot in adresa ANAF se mentioneaza ca "impotriva prezentului inscris" pot introduce contestatie "la instanta judecatoreasca competenta in termen de 15 zile".
Va rog frumos sa ma indrumati, cum pot rezolva amiabil aceasta stare de fapt cu fiscul, daca nu mai am de la cine sa recuperez sumele pretinse, dar nici sa-mi pierd timpul si sa-mi macin nervii prin tribunale.
Va multumesc anticipat pentru timpul pe care mi-l acordati.