avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1558 soluții astăzi
Forum Activitate alex113

Activitate alex113

Buna ziua. Daca sunteti gentili,poate ma ajutati.
Sunt proprietar unui apartament in bloc, la inceputul primaverii s-a facut o sedinta in care s-a decis sa se monteze pavaj in curte iar la sedinta toti au fost de acord cu montajul si costurile aferente. Problema este ca acum dupa ceva timp ,costurile sunt mult mai mari si sunt proprietari care incep sa se planga.
Intrebarea este: daca sunt proprietari care nu mai vor sa plateasca , o pot face fara probleme?..sau cum functioneaza? Multumesc pt. raspuns
P.s. Specific ca lucrarea s-a decis la sedinta doar verbal. In momentul actual doar se vorbeste intre proprietari costurile,doar ca vazand ca sunt cativa ce se plang,probabil nu vor platii....se pot obliga?
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
In 2013 fiica mea a vrut sa cumpere un apartament,nefiind in tara l-am cumparat pe numele meu si a sotiei. Acum dorim sa il trecem pe numele ei, intrebarea este: care ar fi solutia cea mai eficienta in termeni financiari?.. care este metoda cea mai economica, daca sunt eventuale taxe sau doar eventuale plati notarile?
Va multumesc anticipat pt. raspuns.
va multumes inca odata,
o seara buna in continuare.
ma scuza.ti dar aceasta comunicare vine acasa ?...si se socoteste 30 zile pt apel de cand ajunge comunicarea acasa sau acele 30 de zile decurg de pe 17.11.2016 ?
pt ca nu mi.a venit inca nimic acasa. va multumesc din nou.
va multumesc frumos
P.S pana cand e legal sa conduc?
buna seara,am vazut pe site-ul InfoDosar.ro ca mi s-a respins plangerea contraventionala ,doar ca am o nedumerire.

""Solutia pe scurt: Respinge plangerea contravenţională formulată de petentul …Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare....Pronunţată în şedinţa publică azi, 17.11.2016.
Tip solutie: Hotarare""

Pe mine ma intereseaza cand trebuie sa predau permisul.Cum trebuie sa procedez?
Trebuie sa astept acasa vreo scrisoare(comunicarea)sau deja au inceput cele 30 de zile pt apel....iar dupa comunicare trebuie sa treaca cele 30 zile pt a preda permisul?

Va multumesc anticipat .