avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate 20Bogdan

Activitate 20Bogdan

Buna ziua ,
Am si eu o problema cu primaria care a executat lucrari de pitruire a mai multor drumuri si santuri de scurgere a apelor pe proprietatea mea . Lucrurile stau in felul urmator:
Sunt proriear al unui teren arabil de 12 800mp (25ml512ml) in comuna Mosnita Noua ,jud Timis ,cu CF si geometrie realizata,care este strabatut de-a lungu de 2 linii de medie ,conform PUG-lui in vigoare acesta este strabatut si de-a lungu si de-a latul de mai multe drumuri,drumuri pe care primaria le-a si realizat in mare parte si la momentul actual deservesc la o comunitate de peste 100 de locuinte si la peste 500 de parcele ,conform pug-ului eu ar trebuii sa pierd 4000mp.
Am fost la o audienta cu primarul si cu sefa de la urbanism sa le propun sa facem un schimb de terenuri si mi-au spus ca nu ii itereseaza ... ca conform legilor actuale nu au voie sa faca drumuri asfaltate pe sub liniile de medie si ca primaria nu are interes si justificare legala sa facem acest schimb ,dar ei le-au relizat prin pitruire inclusiv santuri sapate de scurgere pe proprietatea mea.
Spunet-mi va rog ce ar trebuii sa fac legal acum unde as putea sa ma adresez?
Va multumesc!
Buna ziua
.
Inainte de a face succesiunea la notar am fost personal la mai mute banci si am depus cereri pe care le-am primit de la notar inclusiv notarul a trimis prin posta in special la banca BCR unde aveam informatii ca defunctul a depus banii ,inclusiv un card unde ii intra pensia .Raspunsul de la BCR a fost strict pe contul in care ii intra pensia pt ca notarul nu a specificat in respectiva cerere toate produsele pe care le are banca .
Cand i-am spus notarului raspunsul lui a fost "nu e nici o problema ca dezbatem succesiunea pe ce s-a gasit pana la acel moment si dupa cu certificatul de mostenitor ma pot duce eu la BCR sa obtin mai multe informatii".
Am obtinut titlul de mostenitor si m-am dus la Bcr si le-am solicitat sa imi spuna daca mai detine si alte conturi sau forme de investitii si mi-au spus verbal ca nu ,dupa care le-am solicitat in scris sa imi dea un extras de cont din contul in care ii intra pensia din care sa reiese viramentele pe care le facea iar raspunsul banci a fost ca nu imi poate da aceste informatii pentru ca eu in calitate de mostenitor DOAR beneficiez de suma respectiva nu si de aceste informatii.Stiu ca mai avea si alte forme de investitii la Bcr pt ca mi-a spus cand traia si mai sunt si alte persoane carora le-a spus ca are bani depusi.
Va rog sa ma indrumati daca puteti cum as putea obtine un extras de cont din contul in care ii itra pensia ca mai mult ca sigur facea viramente bancare.
Va multumesc din suflet!