avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate SimonaFks

Activitate SimonaFks

In 2007 a fost aprobat un PUZ iar beneficiarul persoana juridica se radiaza in 2016 din Registrul ORC. Beneficiarul avea obligatia introducerii tuturor utilitatilor. Partial executa doar reteaua electrica in anul 2008. De atunci...nimic! Primaria spune ca PUZ-ul nu are termen de valabilitate conform HCL-ului...
In acest context, cine imi executa utilitatile, pana cand e valabil acest PUZ fantoma????
Autorizatia de construire a unui imobil pe o parcela din PUZ nu se poate obtine decat dupa executarea tuturor retelelor edilitare si a drumului (conditie inserata in HCL-ul de aprobare a PUZ-ului)...
Deci, pe cine sa oblig sa execute retelele edilitare si drumul sa pot si eu construi o casa????

In 2007 a fost aprobat un PUZ iar beneficiarul persoana juridica se radiaza in 2016 din Registrul ORC. Beneficiarul avea obligatia introducerii tuturor utilitatilor. Partial executa doar reteaua electrica in anul 2008. De atunci...nimic! Primaria spune ca PUZ-ul nu are termen de valabilitate conform HCL-ului...
In acest context, cine imi executa utilitatile, pana cand e valabil acest PUZ fantoma????