avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Valabilitate PUZ
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Valabilitate PUZ

In 2007 a fost aprobat un PUZ iar beneficiarul persoana juridica se radiaza in 2016 din Registrul ORC. Beneficiarul avea obligatia introducerii tuturor utilitatilor. Partial executa doar reteaua electrica in anul 2008. De atunci...nimic! Primaria spune ca PUZ-ul nu are termen de valabilitate conform HCL-ului...
In acest context, cine imi executa utilitatile, pana cand e valabil acest PUZ fantoma????
Autorizatia de construire a unui imobil pe o parcela din PUZ nu se poate obtine decat dupa executarea tuturor retelelor edilitare si a drumului (conditie inserata in HCL-ul de aprobare a PUZ-ului)...
Deci, pe cine sa oblig sa execute retelele edilitare si drumul sa pot si eu construi o casa????

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare teren Ryana13 Ryana13 Buna ziua tuturor! Speta este urmatoarea: am cumparat un teren (cu utilitatile incluse in pret). La data tranzactiei, terenul nu era scos din extravilan, ... (vezi toată discuția)
Pot obtine aut de construire pe un teren intravilan cu puz expirat? stanahorea stanahorea Buna ziua, Am cumparat un teren in Cluj-Napoca, in anul 2016. Atunci terenul avea PUZ, iar aut de construire se putea elibera fara probleme (PUZ-ul a ... (vezi toată discuția)