avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate mihaitaa

Activitate mihaitaa

pe data de 19 noembrie 2016 am fosta data afara si trebuie sa gasesc de munca in 14 zile daca nu gasesc o sa fie intrerupere intre contracte si deci nu o sa beneficiez de prenatal daca se intampla sa fiu insarcinata sau sa raman in urnatoarele luni ptr ca imi doresc foarte mult. Va multumesc
nici nu msi stiu ce gandesc sau vorbesc imi este teama ca nu o sa gasesc de munca si o sa am intrerupere intre contracte si o sa pierd indemnizatia daca peste o luna -doua raman insarcinata
daca declar la financiar ca vad de un copil, batran 2 ore pe zi pot sa platesc impozit ptr a beneficia peste cateva luni de indemnizatia de crestere copil
buna ziua as dori sa aflu ce pot face ptr a beneficia de indemnizatie crestere copil. Am avut contract cu 2 ore mi-sa desfacut acum 2 zile si este pozibil sa fiu sau sa raman insarcinata in scurt timp, de munca nu cred ca o sa gasesc repede ptr a avea continuitate cu contractul vechi ,Pot plati la anaf undeva din mana eu acei bani pe care iar plati un angajator . Am inteles ca se poate la anaf daca platesti impozit pe activitati independente ce activitate as putea sa declar sa pot da acel impozit ptr a beneficia de prenatal Nu stiu daca am fost explicita va multumesc