avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate Octavian27

Activitate Octavian27

Buna ziua!
Locuiesc intr-un imobil P+1, in care apartamentul meu are vedere si in fata si in spatele blocului. In fata si in spatele blocului exista cate un spatiu verde( gradinite), care reprezinta proprietatea privata a imobilului.

Problema:
dezvoltatorul de la care am cumparat a apartamentul a zis ca fiecare apartament va avea gradinita lui , inclusiv cei de la etaj.
Acum problema mea este , ca gradinita celor de la etaj este in dreptul geamului de la dormitorul meu, lucru care imi cam violeaza intimitatea), inaltimea de la sol pana la fereastra nu depastete 1,6 m iar asta ofera celui de afara o priveliste numai buna la mine in dormitor. Pot face ceva in acest sens? Mentionez ca nimeni nu are acte pe aceste gradinte, ele reprezinta cote parte. Multumesc!
Răspuns la discuția Orange și Eos Ksi


Ana Cristina Margu Birou de mediator a scris:

Încercați să vorbiți cu firma de recuperare și aranjați cu ei o eșalonare a plății.


Buna ziua,
Stabilisem aceasta chestiune cu cei de la Orange , dar ei nu s-au obosit sa imi trimita o factura in momentul emiterii sau macar sa ma instiinteze ca datatoria a fost cesionata la EOS, este normal acest mod de operare?
Buna ziua,
In luna august am decis să mă portez de la Orange la Vodafone , neterminate încă perioada contractuala cu cei de la Orange . A venit luna septembrie iar cei de la Orange nu mi-au trimis nici o notificare cu privire la cat am de platit pentru restul lunilor rămase. Acum in Octombrie primesc doua mesaje că trebuie să achit aceasta factura cu suma de 960 lei ,dar care este o datorie recuperata de EOS KSI.

Problems mean este că eu am vorbit cu cei de la Orange și mă angajasem sa plătesc lunar o sumă pentru aceasta datorie , dar ei în schimb au vândut aceasta datorie fara sa fiu anunțat și totul intr-o luna.
Cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie?
Buna ziua,
Doresc sa achizitionez un bar mobil pentru prepararea de cocktailuri la diverse evenimente(nunti,botezuri ,petreceri). Intrebarea mea este daca pot deschide un PFA pentru asa ceva si daca pot prepara eu bauturile ,nu am certificare ,dar cunosc procesul.