avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare bar-mobil evenimente
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare bar-mobil evenimente

Buna ziua,
Doresc sa achizitionez un bar mobil pentru prepararea de cocktailuri la diverse evenimente(nunti,botezuri ,petreceri). Intrebarea mea este daca pot deschide un PFA pentru asa ceva si daca pot prepara eu bauturile ,nu am certificare ,dar cunosc procesul.
Cel mai recent răspuns: Raulsb11 , utilizator 14:22, 18 Februarie 2020
Puteti emite factura,bon fiscal atat de pe un PFA, SRL,II sunt legale toate variantele.
Buna ziua, pentru a infiinta un PFA, pentru bar mobil, am nevoie de ceva diploma in domeniu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema cod caen 5630 autorizatie dsv dariuscoro dariuscoro Buna ziua, As dori si aprecia parerea dumneavoastra privind urmatoarea dilema. Doresc sa deschid o societate (SRL) cod CAEN 5630 in vederea prestarii de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa înființez un srl pentru servirea băuturilor ... sorohancornel sorohancornel Buna ziua. Doresc sa înființez un SRL pentru servirea băuturilor alcoolice/non-alcoolice la evenimente ( petreceri private, nunți) sub forma unui cocktail ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii barman asaveicristi asaveicristi Buna ziua! Rog pe cineva sa ma ajute cu un raspuns. De curand mi-am deschis o firma de tip II (intreprindere individuala) cu domeniul de activitate \"bar mobil ... (vezi toată discuția)