avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Prestari servicii barman
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Prestari servicii barman

Buna ziua! Rog pe cineva sa ma ajute cu un raspuns. De curand mi-am deschis o firma de tip II (intreprindere individuala) cu domeniul de activitate "bar mobil la diferite evenimente (nunti, botezuri. etc)" Intrebarea mea este : cum inchei contracte cu persoane fizice si ce acte am nevoie pentru a functiona legal, iar la final pe baza carui document vor face plata mirii ? Bon fiscal. factura? Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2018
george-neagu, moderator
Sunt interesata si eu de acesta discutie, si de asemenea as vrea sa stiu daca pentru acesta activitate se pot accesa fonduri sau programe start-up?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare bar-mobil evenimente Octavian27 Octavian27 Buna ziua, Doresc sa achizitionez un bar mobil pentru prepararea de cocktailuri la diverse evenimente(nunti,botezuri ,petreceri). Intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Obligativitate folosire casa de marcat la ii marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie daca o intreprindere individuala se incadreaza la Art.2 lit.(f),din Ordonanta de urgenta nr.28/1999 . Va ... (vezi toată discuția)
As dori sa înființez o firma (Întreprindere individuală) MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa înființez o firma (Întreprindere Individuală) pentru a: -oferi spre închiriere aranjamente pentru nunta (ornamente florale, ... (vezi toată discuția)