avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligativitate folosire casa de marcat la ii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligativitate folosire casa de marcat la ii

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti si mie daca o intreprindere individuala se incadreaza la Art.2 lit.(f),din Ordonanta de urgenta nr.28/1999 .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: marcucarolina , utilizator 12:25, 16 Aprilie 2015
Pentru a vedea daca trebuie sa foloseasca sau nu casa de marcat asa cum se detaliaza in conditiile trecute la acel articol e mai important daca activitatea prestata si pe care nu ati amintit-o in intrebare, se incadreaza intre cele trecute acolo, nu faptul ca e intreprindere individuala sau nu.
Buna ziua,
Activitatea economica conform cod caen este de restaurante ,referire la faptul de-a inmana clientilor persoane fizice factura fiscala si chitanta .
Va multumesc !
Dati bon fiscal si doar daca vi se cere expres, dati si factura.
Buna ziua,

Multumesc frumos,daca restaurantul este deschis doar pentru evenimente (nunti,botezuri si cununii) ,o data sau de doua ori pe luna ,bat pe casa de marcat ocazional sau pot face factura fiscala si chitanta ?
Va multumesc inca o data !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati fotografice nunta AndreeaGeorgi AndreeaGeorgi Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu urmatoarea situatie: am o SC cu activitate principala 4711 (comert cu amanuntul in magazine nespecializat) iar ca si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitatea unei i.i. marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca procedez corect in urmatoarea situatie,clientii unui restaurant(i.i) vin sa faca programari ptr. ... (vezi toată discuția)
Completare cod caen pentru filmari evenimente Emil {Popescu Emil {Popescu Buna ziua, Detin PFA cu cod CAEN 7420 - activitati fotografice. Pot presta in baza acestui cod si activitati de filmare a evenimentelor (nunti, botezuri, ... (vezi toată discuția)