avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Completare cod CAEN pentru filmari evenimente
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Completare cod CAEN pentru filmari evenimente

Buna ziua,

Detin PFA cu cod CAEN 7420 - activitati fotografice. Pot presta in baza acestui cod si activitati de filmare a evenimentelor (nunti, botezuri, ect?)
Stiu ca 7420 include "inregistrarea pe banda a evenimentelor", dar in 2019 nimeni nu mai inregistreaza pe banda... ci in format electronic. Am sau nu nevoie de CAEN 5911 - productie cimenatografica si video ?
Va multumesc mult, anticipat!
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Emil {Popescu , utilizator 15:36, 21 Ianuarie 2019
Puteti face ceea ce va doriti direct pe codul caen pe care deja il aveti si adaugati doar la casa de marcat articol separat ca sa apara acolo pe bon.
george-neagu, moderator
Va multumesc pentru raspuns. Dar daca nu emit bonuri fiscale? Adica inchei contracte de prestari servicii si incasez pe baza de factura/chitanta?
Daca lucrati cu clienti persoane fizice trebuie sa folositi casa de marcat, pe langa contract.
george-neagu, moderator
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii Xandor Xandor As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in ... (vezi toată discuția)
Cod caen filmari video nunti etc florentin86 florentin86 Buna ziua, de curand mi-am deschis o firma I.I. cu ajutorul unei firme de profil Codul caen ales de acestia este \"Activitati fotografice 7420\" desi eu fac ... (vezi toată discuția)
As dori sa incep o afacere cu o cabina video la evenimente. clopotel01 clopotel01 buna ziua, as dori sa incep o afacere cu o cabina video la evenimente. ma puteti ajuta careva cu cateva sfaturi/informatii? cum se procedeaza sa fie ... (vezi toată discuția)