avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Activitati fotografice nunta
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Activitati fotografice nunta

Buna ziua,
Ma puteti ajuta, va rog, cu urmatoarea situatie: am o SC cu activitate principala 4711 (comert cu amanuntul in magazine nespecializat) iar ca si activitati secundare am activitati fotografice cu toate codurile CAEN aferente acesteia. Intrebarea mea este: pot introduce in contabilitatea societatii facturile aferente semnarii unor contracte foto-video cu persoane fizice (nunti, botezuri etc)? As putea introduce in casa de marcat un cod "prestari servicii" sau pot da clientului doar chitanta si factura?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 12:17, 14 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate folosi desigur casa de marcat cu cod pentru serviciile prestate cat si facturile aferente cu bonul fiscal sau chitanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)
Completare cod caen pentru filmari evenimente Emil {Popescu Emil {Popescu Buna ziua, Detin PFA cu cod CAEN 7420 - activitati fotografice. Pot presta in baza acestui cod si activitati de filmare a evenimentelor (nunti, botezuri, ... (vezi toată discuția)
Casă de marcat pentru doua activitati vasilelungu vasilelungu Buna ziua ! Am o Intreprindere Individuală care are ca activitate principală vanzarea de produse industriale si alimentare prin târguri și piețe, a doua ... (vezi toată discuția)