avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate Alexmanea1987

Activitate Alexmanea1987

Buna ziua. As vrea sa stiu cat este minimul indemnizatiei pentru crestere copil in 2018. E 85%din minimul brut pe economie din 2017 sau din 2018?. Multumesc
Buna ziua. Daca s-a marit salariul minim cu 1ianuarie, se mareste si indemnizatia pentru crestere copil? In conditiile in care suma veniturilor este mai mica decat minimul pe economie. Momentan primesc tot 85% din minimul brut pe economie din 2017(1450 ron)Nu ar trebuisa primesc 85% din minimul brut pe economie din 2018?(1900 ron). Multumesc
Răspuns la discuția Poprire salariu
Poprire in urma executării silite pentru neplata unui credit
Pot beneficia ambii parinti de ccc, cate un an fiecare? Mentionez ca ambii indeplinesc conditiile legii privind acordarea ccc. Multumesc
Discuție Poprire salariu
Norma de echipare in mapn este supusa popririi? Care sunt indemnizatiile speciale nesupuse popririi? Nu am gasit nicaieri concret care sunt acestea. Multumesc
Sotia a stat acasa cu copilul pana la 6 luni, fara indemnizatie, pentru ca nu a lucrat. Dupa 6 luni am intrat in ccc. Ultima luna din cei 2 ani trebuie sa stea iar sotia in concediu, sau raman tot eu? Mentionez ca nu are 12 luni lucrate in ultimii doi ani. Multumesc