avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Sotia a stat acasa cu copilul pana la 6 luni, fara indemnizatie, pentru ca nu a lucrat. Dupa 6 luni am intrat in ccc. Ultima luna din cei 2 ani trebuie sa stea iar sotia in concediu, sau raman tot eu? Mentionez ca nu are 12 luni lucrate in ultimii doi ani. Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu maternal Florina87 Florina87 Buna ziua! As vrea sa stiu care imi va fi valoarea concediului maternal daca am ca si baza de calcul pe ultimele 6 luni lucrate 5850 lei. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Prenatal cresterea copilului picasso2310 picasso2310 BUNA ZIUA!SOTIA A NASCUT IN 27.10.2010.LA 01.11.2010 SOTIA S-A ANGAJAT LA O FIRMA IAR EU AM renuntat la serviciu pt indemnizatia DE LA STAT(600lei)INCEPAND CU ... (vezi toată discuția)
Concediu post natal Victor-Dan Victor-Dan Sotia mea a nascut si a ales sa stea in post natal 1 an,pana pe data de 9 mai 2012. Intre timp a ramas insarcinata ,urmand sa nasca din nou in Iunie ... (vezi toată discuția)