Firma nu este declarată falimentara, este in proces, ideea este ca eu am 30 de zile la dispoziție după ce împlinește copilul doi ani ( in 23 ian 1017 face 2 ani) să-mi depun actele de șomaj, daca pana atunci nu este declarata falimentara firma , pot primi șomaj?
Buna ziua,
Am si eu o nelămurire.In momentul de fata sunt in ccc, la data de 24 decembrie ar trebuie sa ma întorc la munca ( 1 an si 11 luni), insa firma la care lucram se afla in procedura de faliment. Administratorul mi-a zis ca nu mai are nici un drept asupra firmei.In acest caz pot beneficia de șomaj?Ce se întâmpla in acest caz cu contractul meu de munca care apare in revisal ca suspendat?
Buna ziua, In momentul de fata sunt in Ccc, in data de 24 decembrie ar trebui sa ma întorc la munca(copilul împlinește in 23 ianuarie 2 ani dar nu vreau ca tatăl sa stea acasă o lună), insa firma la care am lucrat a intrat in faliment. Pot beneficia de indemnizație de șomaj in acest caz?
Asta înseamnă ca nu trebuie sa mai fac cerere de reîncadrare la munca si pe urma sa aștept 20 de zile pt preaviz(pt desfintarea postului art 65 cred) ca mi se închidă contractul, ci pur si simplu se poate sa-mi închidă CIM fara sa mai aștept acele 20 de zile?
Buna ziua,
Savonia Alexandra este numele meu.In momentul de fata ma aflu in concediu de creștere copil, in data de 24 decembrie ar trebui sa ma întorc la munca, insa firma la care lucram nu mai are activitate (din aprilie 2015 nu mai are activitate) deci nu mai am unde sa ma intorc, nu cred ca este închisă pt ca are datorii către angajati.Ce trebuie sa fac, ca sa pot primi indemnizație de șomaj?