avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj după concediu de creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj după concediu de creștere copil

Buna ziua, In momentul de fata sunt in Ccc, in data de 24 decembrie ar trebui sa ma întorc la munca(copilul împlinește in 23 ianuarie 2 ani dar nu vreau ca tatăl sa stea acasă o lună), insa firma la care am lucrat a intrat in faliment. Pot beneficia de indemnizație de șomaj in acest caz?

Alte discuții în legătură

Șomaj după ccc Rades Rades Buna ziua, Am si eu o nelămurire.In momentul de fata sunt in ccc, la data de 24 decembrie ar trebuie sa ma întorc la munca ( 1 an si 11 luni), insa firma la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil andreea_davy andreea_davy Buna ziua,ma aflu in concediu crestere copil, in3 decembrie acesta făcând 2ani, si sunt însărcinată ,data probabilă a nasterii 17.04.2018. Ma pot ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si stimulent de insertie andreiSRR andreiSRR Din cele ce am aflat pana acum clar, mama are CIC timp de 2 ani cu plata indemnizatiei de la stat, cu urmatoarea conditie: tatal face minim o luna de CIC ... (vezi toată discuția)