avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Activitate relikamea

Activitate relikamea

... buna tuturor... va rog ajutati-ma si pe mine cu ceva carti sau culegeri cu spete si grile pt admiterea in barou... merci si spor...
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
... daca se poate si pt mine grile la oepa... multumesc mult .... mailul meu e relikamea@yahoo.com
... si eu as avea nevoie de carti de spete daca are careva... relikamea@yahoo.com... merci mult
... daca aveți careva sintezele la dr. civil... le-aș vrea și eu... adresa de mail relikamea@yahoo.com...merci
.... eu invat din sintezele de la Nomina Lex...
... sa-mi spuna si mie cineva...daca invat doar dupa sintezele de la Nomina Lex este de ajuns... eu le-am cumparat si mi se par ok, pt ca, cred eu, nu va trebui sa scriem decat la obiect si nu o intreaga poveste, iar aceste sinteze sunt exact la obiect. Spune-ti-va si voi parerea... merci si spor la invatat
Luiza multumesc mult... ai putea sa-mi trimiti si tematica? relikamea@yahoo.com este adresa mea de email.... merci anticipat
Va rog sa-mi spuneti si mie sau sa-mi trimiteti si mie subiectele care trebuie invatate pt admitere barou la fiecare disciplina.... aveam asa ceva insa parca nu prea corespunde cu ceea ce vad ca se mai discuta pe acest forum. Adresa mea de mail este relikamea@yahoo.com. Si inca ceva... nu prea am rabdare si timp sa citesc tot pe aici.... pana la urma invatam dupa NCC sau pot invata tot din cursurile din facultate(avand in vedere ca eu am terminat in 2006) iar cursurile sunt si mai vechi.... va multumesc mult...
... multumesc mult mary120...

mary120 te rog trimite-mi testele grila pe adresa de email relikamea@yahoo.com... merci anticipat.... spor la invatat