avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate roccky

Activitate roccky

Buna Ziua
am cumparat o masina de la un AMANET, am primit factura chitanta si fotocopie dupa contractul de amanet cu fostul proprietar, actele masinaii si cheile.
am fost la finante sa trec masina la impozit si surpriza, nu se poate, cica trebuie fiscal de la vechiul proprietar.
La amanet au spus ca ei au vandut tot timpul in aceiasi forma Masinile ramase si nu au fost propbleme,
eu ce sa cred ca nu se pricep cei de la finante sau cand este ceva nou ce nu tine de rutina lor de zi cu zi, vin direct cu raspunsul, nu se poate.

ce trebuie sa fac si cum sa procedez ?????

MULTUMESC ANTICIPAT
multumesc.
terenul meu este pozitionat bine coordonate pe care le am de cand am cumparat si s- a facut repozitionare si diminuare din masuratori, asta de cel ce a vandut. practic era o zona total imprejmuita de vecini, asta e lotul astea sunt coordonatele mele, vizibil si in ortofotoplan.
terenul vecinului a disparut din ortofotoplan si apare doar in etera 3 pozitionat total suprapus peste casa mea. cu toate ca realitatea este alta.
NU STIU CE SA MAI CRED.
un alt argument e ca actualul sef de cadastru e fostul inginer care a efectuat dezmembrarea si intabularea tuturor loturilor loturilor din care fac si eu parte. cu siguranta stie ca sunt greseli ample, intabulari si scrieri gresite facute de dumnealui, de asta tind sa cred ca el joaca un rol de partas in toata schema asta, cu atat mai mult ca vecinul si el sunt prieteni au lucrat impreuna.
am cumparat un teren in ianuarie 2016. in acte 1000 m in realitate 870.
am obtinut autorizatie de constructie, facut toata documentatia necesara, plan de amplasament, ridicare topo etc. am facut receptia lucrarilor, am trecut terenul cu constructia pe el, am intabulat casa. pana aici totul bine si frumos.
acum 2 saptamani am chemat o P.F. autorizata sa fac o dezmembrare pe terenul meu pentru a imparti terenul in 2, cealalta parte urmand sa fie data fratelui meu.
documentatie depusa la cadastru, imi da respins precum exista SUPRAPUNERE TOTALA cu terenul vecinului de alaturi. totu e notat in cartea funciara.
am fost la inspectorul de cadastru cu vecinul am discutat si solutia este o REPOZITIONARE. am intrebat cum de am reusit sa trec cu intabularea casei, raspuns a fost ca cei ce s au ocupat de lucrare nu au fost atenti 1.2.3 ori " SEC " acum alta problema lotul vecinului nu mai incape si isi schimba si forma si mai e o problema ca trece de limita comunala pe oras.

INTREBARE??? ce pota sa fac? cu cine ma judec. vecinul a zis ca pe el nu il afecteaza ca oricum sunt 120 m patrati si pune cartofi.
la cadastru nu ma baga in seama a zis ca daca dau in judecata oricum nu rezolv nimic.
colac peste pupaza am facut si promisiune de vanzare la casa, am luat si avans.