avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna Ziua am cumparat o masina de la un AMANET, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna Ziua am cumparat o masina de la un AMANET, am primit factura ...

Buna Ziua
am cumparat o masina de la un AMANET, am primit factura chitanta si fotocopie dupa contractul de amanet cu fostul proprietar, actele masinaii si cheile.
am fost la finante sa trec masina la impozit si surpriza, nu se poate, cica trebuie fiscal de la vechiul proprietar.
La amanet au spus ca ei au vandut tot timpul in aceiasi forma Masinile ramase si nu au fost propbleme,
eu ce sa cred ca nu se pricep cei de la finante sau cand este ceva nou ce nu tine de rutina lor de zi cu zi, vin direct cu raspunsul, nu se poate.

ce trebuie sa fac si cum sa procedez ?????

MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 15:38, 21 Iulie 2021
Luati legatura cu vechiul proprietar sa o scoata din evidenta sa fiscala.

Faptul ca a amanetat-o nu inseamna ca firma de amanet plateste impozit pe ea.

Un bun mobil nu poate fi inscris la DITL simultan pe 2 persoane.

Din ce inteleg de mai sus, auto este inscris inca in evidenta fiscala a vechiului proprietar.

Dupa scoaterea din evidenta fiscala de catre vechiul proprietar, veti putea s-o inscrieti dvs in evidenta dvs fiscala pe baza facturii de la amanet.

Daca intampinati probleme, reveniti cu raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de la ditl pentru nedeclararea unei masini! bazarul bazarul Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania adusa pe roti cu numere de export provizorii pentru 30 zile, dupa expirarea lor am scos numere rosii 3 luni legal ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata dar de inmatriculata de aprope un an cum se poate vinde? andreiunicat andreiunicat Buna ziua, Am gasit o masina la un domn care a cumparato din bucuresti acum 1 an si jumatate dar nu a inmatriculato pe el pentru ca masina era stricata are ... (vezi toată discuția)
Impozit auto gabimc gabimc Autoturism predat la fiare vechi in 2009. Din cauza unor probleme nelegate de impozite nu s-a depus adeverinta de casare la DITL S5 . Intre timp proprietarul ... (vezi toată discuția)