avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate Varnuta

Activitate Varnuta

Multumesc!sa inteleg ca o sa dureze foarte mult timp.
Multumesc mult!
Cat ar putea sa dureze procesul?Multumesc.
Am mai pus acum ceva timp aceiasi intrebare dar nu m-am lamurit ce as putea face.Am un copil inafara casatoriei nu sunt despartita de sotul meu.In Italia am nascut copilul i-am facut certificat de nastere a fost trecut tatal sau natural cum e firesc..dar am decis sa ajung si in Rominia cu copilul,am facut titlu de calatorie si am plecat in Rominia.Aici surpriza eu fiind casatorita nu pot face certificat rominesc copilului pentru ca legal sunt casatorita si nu pot pleca inapoi in Italia.Cr solutie am?Nu mai inteleg nimic?Trebuie sa fie vreo cale sa fac ceva?
Multumesc frumos pentru rapiditatea radpunsurilor!
Ce ar trebuii sa fac mai exact?
Am venit cu titlul de calatorie pt copil eu cu buletinul.
Copilul este cu mine in Rominia dar as vrea sa plec in Italia si precum v_am zis nu pot sa_i fac certificatul de nastere pentru ca legal sunt casatorita .
Dar am deja certificat italian in care este recunoscut tatal.
Am certificat italian de nastere pr copil doar cum am reusit sa trec granita in Romina din Italia.
Sunt despartita de sotul meu de 4 ani dar nu legal.Am plecat in Italia so intre timp am ramas cu un alt barbat cu care am facut un copil .I-am facut certificat de nastere italian pt ca acolo l-am nascut si apoi am venit in Rominia dar problema e aici in tara pentru ca mi_a fost refuzat dosarul cu acte pentru inregistrarea copilului pentru certificatul de nastere pe motiv ca eu sunt inca casatorita asa ca intrebarea mea este ce trebuie sa fac sa pot sa-i fac acte copiluluisi sa pot pleca inapoi in Italia.