avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate fanick

Activitate fanick

Răspuns la discuția act proprietate
Din cate stiu ai mei,bunicul l-a folosit ca si gradina pana in revolutie.Dupa 89 s-a inbolnavit si nu l-a mai putut lucra,el decedand in 1994.De la primarie i-a spus ca daca nu are chitanta ca s-a platit impozit,intra in patrimoniul satului.
Discuție act proprietate
Buna ziua,
Mama mea a gasit un act pe proprietate al bunicului meu decedat, pe un teren de 2000 mp din 1936. Terenul exista,,dar cand a mers cu actele la primarie,i-au spus ca nu este declarat si daca are dovada platii impozitului.Secretara a cautat in calculator ,dar nu a gasit dovada ca ar fi fost platit impozit pe acel teren.Ce credeti ca se poate face,daca totusi are actul original ?Are sanse sa mai intre in posesie si ce pasi trebuiesc urmati?
Multumesc!
Răspuns la discuția II sau SRL micro?
Multumesc mult!
Multumesc mult!
Multumesc! dar ca II(inteprindere individuala) cum se platesc impozitele?Adevarul este ca majoritatea investitiilor le-am facut si chiar am inceput sa lucrez,dar pentru linistea mea vreau sa fie totul legal! Si in ce baza declar venitul,trebuie sa imi iau casa de marcat?
Multumesc pentru raspuns! Mentionez k sunt la inceput si am cheltuieli mari! Totusi cum se calculeaza impozitul daca sunt PFA? Majoritatea spun ca este mai bine micro decat pfa mai nou!
Buna ziua,
Sunt manichiurista si as dori sa lucrez la domiciliu pentru mine.Care credeti ca ar fi cea mai buna forma fiscala in cazul meu in care dupa previziunile mele as avea un venit brut de 20-25 de milioane lunar si cheltuieli cu produse de aproximativ 10 milioane pe luna(fara utilitati si eventual contabil)?Adica cred ca as putea ramane cu bani curati 10-15 milioane lunar.Multumesc mult!