avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act proprietate

Buna ziua,
Mama mea a gasit un act pe proprietate al bunicului meu decedat, pe un teren de 2000 mp din 1936. Terenul exista,,dar cand a mers cu actele la primarie,i-au spus ca nu este declarat si daca are dovada platii impozitului.Secretara a cautat in calculator ,dar nu a gasit dovada ca ar fi fost platit impozit pe acel teren.Ce credeti ca se poate face,daca totusi are actul original ?Are sanse sa mai intre in posesie si ce pasi trebuiesc urmati?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: fanick , utilizator 10:43, 4 Aprilie 2017
Depinde cine cat l-a stapanit. Stiti ceva despre asta?
Din cate stiu ai mei,bunicul l-a folosit ca si gradina pana in revolutie.Dupa 89 s-a inbolnavit si nu l-a mai putut lucra,el decedand in 1994.De la primarie i-a spus ca daca nu are chitanta ca s-a platit impozit,intra in patrimoniul satului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate interbelic versus titlu de proprietate post decembrist mia26maria mia26maria Buna seara! Strabunicul meu a detinut un teren acum aproape 90 de ani in vecinatatea casei, lucru marturisit si de cel mai batran om din sat (are 89 de ani ... (vezi toată discuția)
Jonctiunea posesiilor ionut daniel ionut daniel bunica mea a revendicat un teren cu legea 18 ce a aprtinut strabunicilor mei dar nu l-a revendicat tot.a mai ramas nerevendicat 20 de ari exact la marginea ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune - ajutor ! leorot leorot Supun atentiei dvs urmatoarea speta: 1937 - strabunicul meu cumpara un teren. actul s-a pierdut - am obtinut de la arhivele statului o copie a inregistrarii ... (vezi toată discuția)