avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate alina_pp

Activitate alina_pp

Discuție Amenzi RATB
salutare comunitatii avocatnet! Am si eu o intrebare legata de plata amenzilor ratb prin birourile de taxe si impozite de la nivelul primariilor satesti. Se prescriu si cum? Mentionez ca e vorba de o amenda de prin 2010, poate si mai devreme, neplatita, evident, care a fost trimisa la primaria satului din Teleorman unde aveam domiciliul atunci. Intre timp, in 2014 , mi-am mutat domiciliul intr-un sector din Bucuresti, ca intr-un final, anul trecut , sa plec definitiv din tara. Acum 2 saptamani, tatal meu a fost sa plateasca impozitul si a constatat ca aveam o suma de peste 500 de lei datorie in amenzi ratb neplatite, in plus, functionara de la primarie, l-a avertizat ca incearca sa imi puna poprire pe salariu ( au incercat asta la fostul angajator din Bucuresti) si, bineinteles, daca eu nu o sa platesc, ei, functionarei, i se ve opri datoria mea catre ratb din salariu. Personal, mi se pare un lucru abominabil, nu cred vreun functionar din tara asta a fost obligat sa plateasca datoriile cetatenilor pe care ii serveste ( imoral si ilegal, asa ceva). Ce vreau eu sa stiu: 1. mi s-a spus ca nu exista termen de prescriptie, 2. cum pot iesi din Registrul Agricol, astfel incat familia mea sa nu mai fie agresata in numele meu. 3. Exista vreo institutie din Romania care sanctioneaza declaratiile mincinoase ale functionarilor publici si in baza caru cod/ lege. Multumesc anticipat tuturor care vor participa la discutie!
Bună ziua, Știe cineva unde și cum se depun sesizările pentru plata întârziată a salariilor? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Recomandare avocat
Multumesc! Cum fac sa sterg postarea?
Bună ziua, Aș dori o recomandare de avocat bun, specializat în dreptul muncii, în București. Îmi puteți trimite și mesaj în privat. Mulțumesc!
Răspuns la discuția Fals în acte
Mulțumesc!
Discuție Fals în acte
Bună ziua! Am constatat de curând că mi s-a falsificat semnătura pe o fișă de decont la locul de muncă. Cum ar trebui să procedez ca persoana care mi-a falsificat semnătura să fie sancționată și cazul să nu se mușamalizeze la nivelul instituției. Menționez că nu m-am adresat directorului încă. Mulțumesc!