avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals în acte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals în acte

Bună ziua! Am constatat de curând că mi s-a falsificat semnătura pe o fișă de decont la locul de muncă. Cum ar trebui să procedez ca persoana care mi-a falsificat semnătura să fie sancționată și cazul să nu se mușamalizeze la nivelul instituției. Menționez că nu m-am adresat directorului încă. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: alina_pp , utilizator 14:20, 28 Noiembrie 2016
Buna ziua,
va puteti adresa parchetului de pe langa judecatoria pe raza careia se afla locul de munca cu sesizare privind savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura privata si uz fraudulos a stampilei Credit Star Credit Star buna ziua, am descoperit acum cateva zile ca o fosta colaboratoare si-a completat o adeverinta de venit falsa, in care mi-a falsificat semnatura mea, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru fals si uz de fals utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua, Am si eu o intrebare: administratorul unei societati, care este si asociat cu 95% din capital a semnat in locul celuilalt asociat. Acesta din ... (vezi toată discuția)