avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Activitate rodicavg

Activitate rodicavg

Da, trebuie sa va exprimati acordul de a calatori minorul impreuna cu tatal.
Declarația ar fi bine sa fie redactata in limba engleza si italiana.
Dar pentru mai multe detalii sunati la inf. frontiera,il găsiti pe site ul institutiei.
Răspuns la discuția mansardare
Nu, nu s-a facut expertiza tehnică a blocului.

Avocatul angajat de asociatia de proprietari a trimis o notificare celor trei proprietari care se opun dezmembrarii si mansardarii la scara "b" prin care invita la intelegere pe cale amiabila in timp de o saptamana de la primirea notificarii. In cazul unui refuz, dl.avocat ne-a comunicat ca va introduce actiune in instanta, urmand sa plătim onorariul si cheltuieli de judecată in situatia in care are castig de cauza.
Asociatia este formata din trei scari de bloc.
Scara a" si "c" au construit acoperis in schimbul uscatoriilor, la scara "b" nu stiu din ce motiv nu s-a construit acoperis.Fiind asociatia formata din trei scari, nu era normal ca acoperisul sa se construiască pe toata suprafata blocului?
As vrea sa cunosc baza legală pentru mansardare deoarece am intalnit multe pareri pro si contra dar nimic concret si nu stiu cum sa procedez.
Multumesc.

Discuție mansardare
Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti care-i baza legala care reglementeaza construirea de mansarde la bloc de 4 etaje +parter
Mentionez ca nu doresc mansardare dar toti proprietrarii doresc si chiar fac presiuni pentru construire chiar s-a ajuns la o notificare din partea unei case de avocatura.
Ce sanse am de castig am daca se ajunge in instanta?
Multumesc!
Rodica