Buna ziua
Ceva ciudat se intampla la dvs.
Masina nu depinde de rolul casei. Poti sa nu ai casa pe numele tau dar sa ai masina si sa platesti impozit pentru ea, separat de impozitul pe casa/teren. Eu, de exemplu, cand mi-am cumparat prima masina nu aveam o casa pe numele meu. Am inmatriculat masina pe numele meu si am platit impozit, separat de proprietarii casei.
Poate mama aparea totusi pe titlul de proprietate al masinii, altfel nu vad cum ar fi mama dvs obligata sa plateasca impozit pentru acea masina.
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.
Pentru perioada concediului de odihnă salariatul beneficiază de o indemnizaţie de concediu, care nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.
Mai concludent in ce sens?
Postati dvs date cat mai exacte si veti primi un raspuns pe masura ...
Se face cu regula de 3 simpla .... se imparte numarul de zile de CO mentionate in c.i.m. la 12 luni , iar rezultatul se inmulteste cu numarul de luni lucrate ... sau se poate face calcul prin inmultirea si impartirea la zile.